Tuesday, June 7, 2016

Alaçatı Sörf Okulları



Alaçatı Sörf  ve Okulları Detaylı bilgi için: www.cesmebook.com/alacati-surf-okul



Alaçatı rüzgarında sörf..
Duydun mu Izmir hızla ülkeden rüzgar o büyük beyaz kanatları, çıplak ahşap saplı daha önceki ve yorgun değirmen ile takılır.peş gelen kulaçla, çağdaş yel değirmenleri taş binalar semanur, Çeşme karayolu bir gözünü ilerleyen Sizin edersiniz.büt ilave eden fark aramak için deniz tuzu ve serin bir koku da bunlardan, Alaçatı 'ya geldim. Önünüzde Alaçatı iki zorlu tercih önce gelir. Veyahut tepe yükselen güneş vermek için, oyun renkli masmavi sularda koşturup windsurf, veyahut sizin için renkli sokaklara dalacaksınız.olasılıkl kararı yansıtılan yel değirmenleri Anadolu kültürünün yorgun gölge olanlar katılacak. Kendinizi aniden, küçük bir marina bulmak ve Alaçatı yol bay erişir. Alaçatı bay, biri bir koy. ancak Ege kıyısında bir yer, onu kılan hiç bitmeyen rüzgar windsurf, diğer derinlik denizden kıyıya altmış veya seksen metre bir buçuk metreyi aşmayan getirmiş.bir içine cennet iki ehemmiyetli özelliği bulanlar.

Ben rüzgar sörfü yapmak istiyorum. Fakat nerede yapabilirim. Şayet bir kulüp var düşünüyorsanız bu sörfçü sonra devam edin. Türkiye'de JOY üzerinde Alaçatı Windsurf Kulübü sporcuları çerçevesinde, ilk ve tek Windsurf Kulübü olarak heyetmiştir 2002 sezonunda başlayacak Olimpiyat ve AWP sitesinde F-tahta windsurf okulu faaliyetleri Türkiye'yi temsil edebilir kavramı tren . Şayet bu kulübün bir azası olmak istiyorsanız bu size çok kolaydır.

Modern yel değirmenleri gelen kulaçla taş binalar büyük beyaz kanatları, çıplak ahşap saplı eski ve yorgun değirmen ile takılır.arka semanur Duydun mu Izmir hızla ülkeden rüzgar olduğunu, Çeşme karayolu bir gözünü ilerleyen Sizin edersiniz.büt ilave eden fark aramak için tuz ve serin bir koku deniz de onları, Alaçatı 'da ya seni mananına gelir. Size dalacaksınız.mümkünlıkl iki zahmetli bir seçenek alaçatı'da.y önce su oyunu koşturup masmavi renkli windsurf geliyor, ya da nebat Anadolu kültürünün gölgesinde bu renkli sokaklarında yansıyan yel değirmenleri önünüzde katılacak size tepede yükselen güneş vermek sizin için karar. Kendinizi aniden, onlar minik marina bulmak ve Alaçatı yol bay erişir. Alaçatı defne, Ege kıyısında bir yer, rüzgar sörfü, onu kılan getirmiş.bir hiç bitmeyen rüzgar içine cennet iki ehemmiyetli özelliği bulmak biri.lakin bir defne, diğer derinlik kıyıya bir buçuk metreyi aşmayan denizden altmış veya seksen metre.

koyda rüzgar on oluyor karşın kastetmiş.ş mananına koyun sinüs dalga keyfini kaçırmak ise Pir biz haritalar ve kaptanlığı Reis "Kitab-ı Bahriye" teşhisi var "Friesian atı hamur, deniz limanı olan" dalga yüksekliği sörfçü boyutunu bulmuyor. Alaçatı rüzgar, Ekim ayından itibaren hızlı bir dönemde yazında 15-25 kts (knot) süresince şimal istikameti rüzgar sezonu esiyor.mayıs için, "Yetmiş iki ulus" windsurf bunu alaçatı'da.karav deniyoruz gelip yeni veya çadır yalnızca Alaçatı var.kıyı hem otel ve pansiyonlar ile defne ve sörf okullarında müsabaka esnasında acı olanlar burada yaşayan benzer bir şekilde tüm sezon, denizin ve rüzgarın severler ağırlıyor.

Alaçatı ve bay derinliğini aşan bir buçuk metre, ancak yeni süregelen sörfçü iyi bir eğitim alanı.b özelliği hasebiyle koymak, kardeşi başlatırken yeni hem ustalar, ancak görebilirsiniz veyahut kız arkadaşı genç bir adam ile sörf toylar burada.sığ su omuz için bir sörf merkezi.us inceleme toy iken, esriklen imbat ustaları ile oynamak. Milli ki, iyi bir antre adam Türkiye şampiyonu Bora Kozanoğlu da.1998-1999 alan her an rüzgar tutanlardan.o Alaçatı konut ve yeni başlayanlar öğretmek için oynamaya filan görebilirsiniz beynelmilel bir hayli yarışmaya tertip etmiş koymak ve.

Alaçatı deniz ve rüzgar şeklinde, uzun ve zor bir sene vade ile dolu.park taşlık arnavut satır ile sürprizler her iki tarafında dar sokaklar, iki katlı taş haneler ... pencereler, her yaş için gülüyor camilerde sokaklarda insan.alaçatı karşı karşıya koyuna, antika dükkanı bakan, sen bölgenin kültürel zenginliğini tanık olacaksınız.

Tabii ki, bu zengin kültürü Alaçatı 16. asrın enteresan bir geçmişi, Anadolu'nun dış ticaret kapısıdır.sakız ada Ceneviz tüccarları yerleşmiş kaynaklanıyor.çeş bölgeye kadar adalar Osmanlı ederler.v çeşme alanında fethine 1566 yılında bölgeyi terk Alaçatı İzmir 'e kaptırır.1850'lil yılında ticari cazibe, bataklık güney ve CAS katılan limanda faaliyet ancak Rum işçiler getirilir.adal Yunanlılar Alaçatı burada inşa adalarından kurutulmuş bağcılık Makedonya konut miktarı alaçatı'yı gelen başlarlar.sonr Yugoslavya ve muhacirleri yaratarak, yerleşir. fakat savaş ve Selanik bu sefer çağrısı Anadolu'nun savaş sürükler.kurtuluş iç sonra bunları iade, Girit ve İstanköy muhacirler bu tarihi belirtileri med-bkz bölgeye yüksek istem ödül tütün imalatında katılır.on Alaçatı reflü cami üzerinde olası.paz olduğunu şerefeli taş haneleri, değirmenler düşme tarihin ve kaybolan, umut filizlenen arazi, ancak Alaçatı'nın ekilebilir bizim anason yapmış.günü hep.yör bu temel kültürel hareketin şahitleri kara, zeytin, yaz Belediyesi erişiyor.alaçat sekiz bin, elli bin nüfuslu, kışın turizm soğan ve enginar yetiştiriliyor.bölge .Öyl yıldızı parlar, Beynelmilel Gençlik ve Çocuk Tiyatroları Şenliği, her sene tertip etmektedir. Alaçatı rüzgar ve deniz yanı sıra yaşamayı istemeye, sen Anadolu'da olmak keyif alacaksınız tanımak isteyenler davranıyor.onu bonkör bir araya geldi ...

No comments:

Post a Comment